Cleverbase

"Veiligheid is voor ons extreem belangrijk, daar stellen we hoge eisen aan. Dat Intermax net als wij de ISO 27001 certificering heeft was voor ons cruciaal. Bovendien hebben ze vertrouwen in ons concept en denken ze graag met ons mee."

Joris Tinbergen
De opdracht

Cleverbase zocht een betrouwbare en Nederlandse partner die met hen mee kon denken over een goede inrichting van de IT-infrastructuur. Die infrastructuur moest flexibel zijn, met hen mee kunnen groeien en bovendien voldoen aan hele zware eisen van informatiebeveiliging. Als relatief kleine partij zochten ze naar een partner die volwassen is – maar ook weer niet te groot zodat ze wel de aandacht krijgen die ze verwachten. Op aanraden van een andere klant vonden ze in Intermax de juiste partij.

Cleverbase maakt het mogelijk om digitaal zaken te doen op een makkelijke en veilige manier. Met Cleverbase kunnen klanten – zowel particulieren als rechtspersonen– zich digitaal identificeren. Cleverbase maakt daarvoor gebruik van de Public Key Infrastructure van de overheid en voldoet daarmee ook aan de hoge eisen van de Europese eIdas verordening. Met Cleverbase kunnen gebruikers op steeds meer plaatsen inloggen, maar ook een digitale handtekening zetten, met dezelfde rechtskracht als een natte handtekening. Er komt dus geen papier meer aan te pas en u hoeft nergens meer langs te gaan. Dankzij de Cleverbase app kan dit alles volledig digitaal, omdat uw identiteit al met zekerheid door Cleverbase is vastgesteld.

De voordelen voor Cleverbase

De voordelen van Intermax voor Cleverbase

  • Bewezen portfolio van klanten met dezelfde veiligheidseisen, zoals politie en ziekenhuizen
  • Schaalbaarheid, flexibiliteit en een solide en ervaren team dat meedenkt
  • Nederlandse partij en veilige dataopslag in Nederland
  • Integrale aanpak en single point of contact, ook bij nevendiensten van Guardian360
  • Voortrekkersrol op het gebied van cybersecurity
  • Support bij technologische keuzes en kennis op dit gebied

Wat wij hebben gedaan

De wens van Cleverbase naar flexibiliteit en een schaalbare oplossing vraagt om een Hybride cloud. Gezamenlijk hebben we gekeken wat er nodig was om de infrastructuur goed in te richten. In deze samenwerking helpt het enorm dat we qua veiligheidseisen precies op één lijn zitten. Onder andere het feit dat Intermax ISO 27001 gecertificeerd was, was van groot belang voor Cleverbase. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Dit is voor beide partijen belangrijk aangezien Intermax en Cleverbase dezelfde soort klanten bedienen, waar veiligheid en beschikbaarheid van groot belang is.

Cleverbase is blij dat ze met ons een partij hebben die in hun concept gelooft. En dat gaat verder dan enkel woorden. Bij Intermax willen we het platform van Cleverbase op korte termijn ook intern inzetten. Als bedrijf delen we dezelfde visie, kwaliteit- en veiligheidseisen en kunnen we Cleverbase helpen voldoen aan de allerhoogste eisen.

Tjitse Kooistra
Business Developer ISV
Contact