Duurzame samenwerking tussen Intermax en Unica ICT Solutions voor EPD-omgeving Revant

01 november 2021
Intermax redactie

Intermax start een nieuw partnership met ICT-dienstverlener Unica ICT Solutions voor de EPD-omgeving van Revant, hét medisch expertisecentrum voor specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland. Intermax host en beheert voor minimaal vier jaar de EPD-omgeving van Revant, waarvoor op 1 november samen met Unica ICT Solutions de handtekening is gezet.

In navolging van het hernieuwde contract tussen Revant en Unica ICT Solutions zoals in oktober werd getekend, formaliseren nu ook Sander Winthagen, managing director Intermax, en Dennis van de Burgt, directeur Business Development & Marketing Unica ICT Solutions, de samenwerking tussen beide bedrijven over de dienstverlening voor Revant.

Sander Winthagen zegt hierover: “Wij vinden het geweldig dat Unica voor Intermax heeft gekozen. Het is voor ons een bevestiging dat wij een solide en betrouwbare partner zijn voor het beheren en hosten van EPD-omgevingen. Naast onze bewezen expertise in EPD-omgevingen, sluiten onze bedrijven goed op elkaar aan als het gaat om de visie over de hoogst haalbare beschikbaarheid en veiligheid van IT-dienstverlening voor Revant.”

Een duurzaam partnership met Intermax is voor Unica ICT Solutions een belangrijke keuze. “Voor Revant gaan we komende jaren een stap verder in de digitalisatie. Dat houdt in dat wij kiezen voor partners die hierin mee kunnen gaan en ook begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit met Intermax lukt”, zo verwoordt Dennis van de Burgt.


Over Unica ICT Solutions
Unica ICT Solutions telt ruim 250 medewerkers en verzorgt praktisch alles op ICT-gebied. Van advies, training en adoptie tot de implementatie, het beheer én het onderhoud van ICT-omgevingen. Niet alleen voor kantoren, maar ook binnen de zorg, automotive en de logistiek leveren we als ‘one stop shop’ alles op het gebied van networking & communications, hybrid cloud oplossingen, security en functionele dienstverlening zoals business process solutions en data, analytics & AI. Dit alles binnen ons hoofdthema digitale transformatie', vertelt Dennis van de Burgt, Directeur Business Development bij Unica ICT Solutions. 'Met een eigen in-house serviceorganisatie onderscheiden we ons als ICT-dienstverlener als het gaat om volledige outsourcing, doordat we 24x7 klaarstaan om onze klanten te ondersteunen voor zowel technische als functionele vraagstukken.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een EPD-omgeving binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze collega's Dennis de Hoog via d.dehoog@intermax.nl

Foto van links naar rechts: Sander Winthagen (Managing Director, Intermax), Dennis de Hoog (Service Manager, Intermax), Roger Schmitz (Business Developer Zorg Unica ICT Solutions), Dennis van de Burgt (directeur Business Development & Marketing Unica ICT Solutions)