Intermax doet mee met Baas van Morgen van JINC

04 juni 2021
Intermax redactie

Dit jaar is Intermax alweer 10 jaar actieve partner van Stichting JINC. Deze mooie stichting zet zich in voor (middelbare) scholieren met een economische achterstand. Hun missie: strijden voor een Nederland waarin een postcode en sociaaleconomische achtergrond niet meer iemands toekomst bepaalt. Dit proberen ze te bereiken door verschillende programma en events, waarmee ze ieder kind gelijke kansen willen bieden.

Eén van de events waar Intermax ook al jaren aan deelneemt, is Baas van Morgen. Tijdens dit initiatief staan 550 scholieren een dag in de schoenen staan van één van de directeuren van de 450 bedrijven die meedoen. Vandaag is het weer zo ver: de 15-jarige Saïda loopt de hele dag mee met onze directeur Ludo Baauw.

Baas van Morgen heeft dit jaar voor het eerst een thema: "Gelijke kansen op de werkvloer". Met dit thema wil JINC samen met jongeren én het bedrijfsleven (verder) na denken over gelijke kansen voor iedereen. Ook Ludo en Saïda gaan aan de slag met dit thema, binnen het uitgebreide programma wat we voor Saïda hebben bedacht. Zo zal zij kennismaken met verschillende afdelingen van ons bedrijf en zal ze net als Ludo allerlei beslissingen moeten nemen tijdens een werkdag bij Intermax.

Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk dan onze LinkedIn-pagina voor een fotoverslag!