Intermax exposant tijdens de Dutch Health Week van Zorg & ICT

12 mei 2021
Intermax redactie

Intermax is exposant tijdens de Dutch Health Week van Zorg & ICT, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. Voor dit event, dat plaatsvindt tussen 18 t/m 21 mei, worden bijna 5.000 online bezoekers verwacht. Het doel is professionals in de zorg te inspireren met nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de zorgsector.

Een mooi en inspirerend programma
Als bezoeker kunt u rekenen op een interactief programma rondom interessante en relevante zorg-thema's. Denk aan keynotes van experts in de zorg, verschillende talkshows, live webinars en speeddate-sessies met exposanten.

Waar kunt u Intermax vinden tijdens de Dutch Health Week?
Wij ontmoeten u tijdens deze dagen graag in onze online stand op het digitale matchplatform GRIP. Dit is het platform van de Dutch Health Week waar bezoekers, experts en andere exposanten elkaar ontmoeten door onderling afspraken in te plannen. Ook onze collega's van Intermax hebben een profiel op dit platform. Zij staan klaar om u te vertellen over de onderwerpen datagedreven zorg & IT-outsourcing en de toegevoegde waarde hiervan voor de zorgbranche.

Komt u ook naar het evenement? Meld u zich dan aan via deze link en krijg gratis toegang!