Interview: ‘Een goed gevoel zorgt ervoor dat je gemotiveerd verder kunt’

06 april 2017
Intermax redactie

Great Place to Work publiceert elk jaar de lijst van Best Workplaces, een ranglijst met organisaties die inzetten op goed werkgeverschap. Behaal je de ondergrens qua scores op het medewerkersonderzoek en de evaluatie van het werkgeversbeleid? Dan mag je als werkgever een jaar lang de felbegeerde titel voeren.

Intermax neemt al 5 jaar deel aan het onderzoek dat vooraf gaat aan deze benoeming. Dit jaar werden we 3e op de lijst, en mochten we een special Award voor het onderdeel Vieren in beslag nemen.

PW De Gids besteedde aandacht aan alle winnaars, en interviewde onder andere Carola Machwirth, onze manager Human Resource & Development. “Vieren is een belangrijk onderdeel van ons succes”, zegt Carola. “Wij zijn heel kritisch over de stappen die we zetten in de ontwikkeling van ons bedrijf. En dan kan al snel de indruk ontstaan dat iets niet goed genoeg is. Terwijl het in feite juist heel erg goed gaat. Genoeg tijd uittrekken om successen te vieren is voor ons dus ook een tegenwicht tegen de hoge lat die we onszelf opleggen.”