Top 3 notering Intermax in werkgeversonderzoek Computable

20 juni 2018
Intermax redactie

Intermax staat op de derde plek van de top 100 werkgevers van het werkgeversonderzoek van ICT-vakblad Computable, met een 9,46 als prachtige waardering. Voor dit onderzoek hebben bijna 5.000 Nederlandse ICT’ers hun werkgever beoordeeld op een uiteenlopend scala aan onderwerpen.

Op alle deelonderwerpen – variërend van salaris(groei) tot scholingsmogelijkheden en de betrokkenheid van de werkgever - van het onderzoek scoorde Intermax tevens in de top 10 van in totaal 100 ICT-bedrijven die werden beoordeeld. Carola Machwirth, manager Human Resource & Development: “Het is altijd leuk als collega’s zo positief over Intermax als werkgever praten, maar helemaal als dat zorgt voor een toppositie in zo’n mooie lijst als deze! We groeien hard en zoeken volop nieuwe collega’s, dus we hopen dat dit we met dit soort nieuws nog meer mensen kunnen vertellen hoe gaaf werken bij Intermax is!”

Over het onderzoek
Het onderzoek vond plaats onder 4.987 Nederlandse ICT’ers en werd in opdracht van ICT-vakblad Computable uitgevoerd door Enigma Research. De deelnemende ICT’ers - allen werkzaam voor zowel ICT als niet-ICT organisaties - zijn Computable-lezers die zijn uitgenodigd om de organisatie waar zij voor werken te beoordelen als ICT-werkgever. In het onderzoek worden onder andere de mate van tevredenheid over doorgroei- en carrièremogelijkheden, de waardering van de werkgever voor de werknemer en de algemene tevredenheid over de werkgever in kaart gebracht. Overall waarderen ICT'ers die voor een ICT-bedrijf werken hun werkgever met gemiddeld een 7,96. Dat is beduidend hoger dan de 7,54 die niet-ICT-organisaties van hun ICT’ers kregen.

Ook bij zo’n topwerkgever werken? We zoeken nieuwe collega’s! Het volledige vacatureoverzicht is hier te vinden.