Oplossingen

Applicatiehosting

Applicatiehosting voor uw bedrijfskritische applicaties

Intermax zorgt voor een optimale beschikbaarheid en sublieme performance van uw bedrijfskritische applicaties door middel van applicatiehosting. Wij noemen het Application Uptime. Dankzij onze kennis omtrent het optimaal inrichten van applicatieomgevingen kunt u zich bezig houden met uw primaire proces: uw organisatie laten excelleren.

Met onze applicatiehosting realiseren wij dankzij een samenspel van de juiste cloud computing technologie en een redundante infrastructuur tot in uw kantoorlocaties. Dit alles wordt geborgd door heldere afspraken in een uitgebreide Service Level Agreement. Onze applicatiehosting garandeert een zorgeloze ICT-infrastructuur, zodat u altijd en overal kunt werken, 24-uur per dag.

Informatiebeveiliging

Applicaties kunnen draaien in één van onze vier datacentra of hybride binnen uw organisatie en gespiegeld in ons datacenter. Uiteraard blijft uw gevoelige data in Nederland, geborgd door informatiebeveiliging conform ISO-normen en ISAE3402 aanbevelingen.

Afhankelijk van uw eisen en wensen zorgen wij voor de infrastructuur, veiligheid, licenties, backups, disaster recovery, het patchen van applicaties en het regelmatig testen en optimaliseren van de veiligheid en performance van de gehele oplossing. Via regelmatige rapportages bespreekt uw Client Service Manager onze aanbevelingen met u en voert deze op uw verzoek door.

Applicatiehosting in de cloud van Microsoft

Intermax Cloudsourcing is een door Microsoft geautoriseerde Qualified Multitenant Hoster (QMTH). We hosten virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement abonnement of een Enterprise Agreement/MPSA voor dedicated of multitenant hardware. We zijn ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 abonnementen te hosten, door gebruik te maken van Shared Computer Activation (SCA) technologie.

Andere applicaties in de cloud

Naast Microsoft applicaties hosten we uiteraard ook andere applicaties, waaronder:

  • Docker
  • CCS level 7
  • HiX Chipsoft
  • Sitecore
  • Onegini
  • Kubernetes