Oplossingen

Cyberverzekering

Intermax biedt een totaalpakket aan IT-diensten om uw systemen en data veilig en beschikbaar te houden. Omdat 100% veiligheid niet bestaat, breiden we onze dienstverlening in samenwerking met verzekeringsadviseur Meeùs uit met een geïntegreerde cyberverzekering. Deze verzekering dekt schades voortvloeiende uit data die onder beheer zijn van Intermax, de kosten voor first incident response en de aansprakelijkheid van derden als gevolg van een onverhoopt incident. Krijgt u dus te maken met (bijvoorbeeld) een datalek, dan weet u bij Intermax dat uw risico’s zijn gedekt.

Naast dit totaalpakket aan IT-dienstverlening inclusief een verzekering, opereert Intermax als single point of contact voor alle IT-zaken. Zo bent u verzekerd van de beste security, en kunt u in geval van een onverhoopt incident ook rekenen op directe ondersteuning, dag en nacht, om de oorspronkelijke situatie te herstellen en schade te beperken. Bijbehorende onvoorziene kosten zijn met de verzekering gedekt.

Deze cyberverzekering wordt in samenwerking met Meeùs aangeboden aan Intermax klanten en is vast onderdeel van de Intermax dienstverlening. Hiermee zijn we de eerste service provider in Nederland waarbij klanten, wanneer zij hun IT outsourcen, eenvoudig en automatisch verzekerd zijn tegen de gevolgen van cybercrime.

24/7 bescherming tegen Cybercrime

100% veiligheid bestaat niet. Daar zijn we heel transparant over. Ons doel is ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen maakt over uw IT, daar zijn wij namelijk voor. Daarom zijn we het aan onze stand verplicht u ook te helpen als u onverhoopt toch te maken krijgt met een incident. Dankzij deze verzekering zijn nu ook de risico’s en gevolgen van zo'n incident bij ons gedekt. Bovendien zorgen we dat u direct geholpen wordt.

Kies voor zekerheid

  • Boetes en schade die voortvloeien uit data die Intermax onder beheer heeft, zijn gedekt.
  • Aansprakelijkheid van derden als gevolg van een onverhoopt incident (bijvoorbeeld een datalek) is gedekt.
  • De kosten voor de First Incident Response zijn gedekt.

Onze voordelen

  • Totaalpakket aan diensten, waarbij Intermax uw enige Single Point of Contact is voor alle IT-zaken.
  • U heeft uw security op orde.
  • U weet zeker dat er direct actie wordt ondernomen.
  • Risico’s zijn gedekt en u wordt behoed voor extra kosten in het geval van een onverhoopt incident.

Verzekeren tegen cyberrisico's

Wilt u meer informatie over deze cyberverzekering en extra zekerheid tegen cybercrime? Neem dan contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina in te vullen.