Onze Cultuur

We zijn heel trots op de sterke en hechte cultuur binnen ons bedrijf. Daar doen we veel voor, en met succes: het verloop binnen Intermax is minimaal. De mens achter de medewerker vinden we heel belangrijk. Je moet het naar je zin hebben, op je werk en in je persoonlijke leven. Daarom organiseren we bijvoorbeeld allerlei gave evenementen - voor collega’s en hun gezinnen - en zorgen we ook met bijvoorbeeld sportvergoedingen ervoor dat iedere collega lekker in zijn of haar vel zit. Ook proberen we een actieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij. Dat doen we gelukkig met succes: we mochten al meerdere keren een Best Workplace award van Great Place to Work in ontvangst nemen!

Ongelimiteerd studiebudget
Ons bedrijf groeit hard, en de mensen groeien mee. We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen. Het ongelimiteerde studiebudget - dat we hebben voor iedere collega - is hierbij essentieel. Zo worden onze mensen nog beter in hun vakgebied, en blijven we als bedrijf relevant voor onze klanten en stakeholders.

Ruimte voor innovatie
Goede ideeën krijgen bij ons de ruimte. Ruimte is er ook voor innovatie. Denk daarbij aan de Nationale Anti-DDoS Wasstraat - door ons bedacht en ondertussen breed gebruikt - of het Lora-netwerk waar we aan meewerkten, maar eigenlijk krijgt ieder goed idee bij ons alle ruimte. En kan dat niet bij Intermax , dan wel bij een van onze zusterondernemingen uit de Intermax Group of in de vorm van een compleet nieuwe onderneming. Zo versterken we elkaar, en werkt iedereen daar waar hij of zij het beste tot zijn recht komt!