Onze Mensen

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal. We zorgen daarom uitstekend voor onze Intermakkers. Dat doen we door hen te overladen met aandacht, belangstelling, betrokkenheid en transparantie. Als veelvuldig winnaar van de Best Workplace-award durven we te garanderen dat we daar net zo bedreven in zijn als in het managen van technologie.  

Gedeelde passie is internet
De gedeelde passie van alle Intermakkers is internet. De manier waarop we communiceren - onderling en naar onze klanten - is open, de sfeer is informeel en direct. We zijn echte teamspelers en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie wordt gewogen. We nemen ons werk ontzettend serieus, maar zorgen dat er ook tijd en mogelijkheden zijn voor leuke dingen.  

Systemen zijn er om mensen te ondersteunen - niet andersom
We vinden het belangrijk bescheiden te blijven. Als er een klant voor ons kiest, vieren we pas feest als het project - op tijd en binnen budget - is opgeleverd en de klant tevreden is. Alleen ‘heel, heel erg goed’ is voor ons goed genoeg. Maar zodra dat is gelukt, vieren we onze successen (en onze winst) ook echt met het voltallige personeel. En ook al zijn we gefascineerd door technologie, we realiseren ons terdege dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen - en niet andersom. Zo proberen we de wereld al meer dan 25 jaar een beetje beter te maken!   

[foto: founding fathers van Intermax]